Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A  Wienerberger tovább bővítette az egészséges épített környezethez jutás támogatását - Együttműködés az Iskolamosdó Felújítási Programmal

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. Az üzleti sikerek mellett fontos szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is, aminek keretében rászorulók egészséges épített környezethez jutását támogatja a vállalat.

wienerberger iskolamosdófelújítási program 2018

Tovább 0

Mostantól kényelmes és higiénikus körülmények várják a gyerekeket a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában is

November 15-én adták át az iskola felújított mosdóblokkját, ezzel a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei

záró sajtótájékoztató iskolamosdófelújítás 2018 pilisjaszfalui dózsa györgy általános iskola unilever mgyosz waberers szemerey logisztika kft

Tovább 0

Tudatosság a higiéniára nevelésben – adjunk válaszokat a gyermek kérdéseire!

Ha egy gyereket folyton a rendrakással és a kézmosással piszkálunk, és katonás fegyelmezéssel minidig azt válaszoljuk a "De miért kell ezt nekem megcsinálni!?" kérdésére, hogy "mert én azt mondtam", akkor nem az ő javát szolgáljuk.

iskolamosdó felújítási program tudatosság a higiéniai nevelésben

Tovább 0

A WSZL-nek kiterjedt felsőoktatási együttműködései vannak

Tovább 0

Jika Tigo – nagy ötletek kis fürdőszobákba

A kisméretű fürdőszobák megtervezése nagy feladat, hiszen egyszerre kell megvalósítani a használhatóságot, ízlésességet és tartósságot korlátozott helyen úgy, hogy lehetőleg még a tágasság érzetét is megkapjuk. A Jika most azokba a fürdőszobákba kínál megoldást Tigo fürdőszoba sorozatával, ahol minden centiméter számít!

jika tigo csalad iskolamosdófelújítás laufen

Tovább 0

A Rigips is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Rigips gipszkartonból épültek az új mosdók térelválasztó falai

Évről évre nő azoknak a lelkes támogatóknak a száma a vállalati szférában, akik önkéntes segítséggel járulnak hozzá a 2015-ben indított országos Iskolamosdó Felújítás Programhoz. Nagyvonalú felajánlásaiknak köszönhetően eddig már 19 hátrányos helyzetű vidéki kisiskolában több ezer kisdiák jutott hozzá higiénikus, rendezett és modern tisztálkodási körülményekhez. Idén a támogatók sorába lépett a Rigips is, amely gipszkarton falak szerelésével segítette a programot.

rigips iskolamosdó felújitasi program gipszkarton

Tovább 0

Így tanítsd takarítani a gyermeked

Téged is kimerít, hogy folyton a gyerekek után takarítasz? Vond be már kicsi korukban őket ebbe a munkába, és néhány év múlva élvezd ennek a gyümölcseit: akkor már maguktól és örömmel fognak rendet tartani a környezetükben. Íme három tipp arra, hogy ezt elérd.

Tovább 0

A Kärcher is támogatta az Iskolamosdó Felújítási Programot

Magasnyomású Kärcher mosókkal tisztítottak az építkezések után

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási Program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. A kormányzat és a versenyszféra szereplőinek összefogásával immár négy éve futó jótékonysági akciót ebben az évben a Kärcher olyan magasnyomású ipari kültéri tisztítóberendezésekkel támogatta, amelyekkel a felújítások után gyorsan és hatékonyan tehették rendbe az iskolák környezetét.

kaercher iskolamosdófelujitasi program magasnyomasu tisztitogepek

Tovább 0

A Domestos útja a WSZL raktárban

Ahhoz, hogy nap, mint nap minden Domestos termék időben a helyére kerüljön, összehangolt munkafolyamatokra és maximális precizitásra van szükség.

Azt gondolhatnánk, az áru egyszerűen csak megérkezik a gyárból a raktárba, ahol aztán arra a kiszállítást megelőzően csupán a szétválogatás és tárolás vár - a valóságban az eljárások és folyamatok ennél jóval összetettebbek.

wszl iskolamosdófelújítás domestos útja a raktárban

Tovább 0

A Stiebel Eltron harmadik éve támogatója az Iskolamosdó Felújítási Programnak

A STIEBEL ELTRON családi vállalatként 1924 óta fejleszt és gyárt magas színvonalon korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A németországi központtal rendelkező nemzetközi vállalatcsoport ma már több ezer munkavállalót számlál, és összesen 120 országban van jelen. 1976 óta foglalkozik intenzíven a megújuló energiaforrásokkal, és ebben az iparágban világviszonylatban is vezető szerepet tölt be. A vállalat szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer is tükrözi.

A Magyarországon több mint 25 éve jelen lévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink