Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Helyszíni bejelentkezés Szomorról

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdóhelyiségei az Unilever Magyarország, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ együttműködésével válhattak szebbé, tisztábbá és higiénikusabbá. Dr. Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára az iskola felújított mosdóinak átadóján élőben jelentkezett a helyszínről:

dr. Rétvári Bence Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdófelújítás Szomor Domestos

Tovább 0

Hamarosan megkezdődnek a felújítások

A szünidő végére mind az öt kiválasztott iskola mosdói megújulnak

A szünidő végére 5 iskola mosdói újulnak meg a Domestos társadalmi felelősségvállalás programjának keretében, amelyet a tisztítószergyártó a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal közösen valósít meg. 11 millió forint gyűlt össze 2015 március 1. és május 31. közötti adománygyűjtés során a vásárlók segítségével. Tavasszal ugyanis minden eladott Domestos termék után 5 forintot az általános iskolai mosdók felújítására különített el a tisztítószer gyártó. Ahhoz, hogy szeptemberben már a megújult mosdók várják a diákokat és tanáraikat, a bontási munkálatokat a társadalmi összefogás résztvevői segítségével kezdték meg.

mosdófelújítási program iskolai higiénia Szomor mosdófelújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma Domestos Unilever

Tovább 0

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola bemutatkozása

Szomor Komárom-Esztergom megyei kis település, Tatabányától 24 km-re, Zsámbéktól 8 km-re. Lakosainak száma jelenleg 1170 fő.

mosdófelújítási program mosdófelújítás Szomor iskolai mosdó

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink