Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

WC-kagyló formájú marcipán az ünnepi tortán – átadták a szentpéterúri iskola mosdóit is

A Szentpéterúri Általános Iskola diákjai és vezetősége is lelkesen készült a felújított mosdóhelyiségek hivatalos átadójára: zenés és táncos műsorral köszöntötték az átadás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón az egybegyűlt vendégeket. Az ünnepséget követően pedig mosdóhelyiség formájú és kivitelezésű tortával, illetve azt díszítő WC-kagyló alakú marcipánédességgel kínálták a vendégeket.

Az iskolai mosdófelújítási programról, magáról a kezdeményezésről, valamint a támogatókról az alábbi videóból tudhat meg többet:

Tovább 0

Bemutatkozik a Szentpéterúri Általános Iskola

Intézményünk Szentpéterúr település egyetlen iskolája. A falu Zala megye belsejében, nagyjából Zalaegerszeg - Keszthely - Nagykanizsa háromszög közepén, gyönyörű természeti környezetben fekszik. A lakosság száma 1050 és 1100 között mozog. Munkalehetőséget a közmunka programon kívül a Pacsai Baromfi Feldolgozó biztosít. Ennek ellenére jellemző a munkanélküliség, sokan élnek alkalmi munkából. A településen igen magas a halmozottan hátrányos helyzetűek aránya. Az intézményünkbe járó gyerekek ezekből a családokból jönnek

Szentpéterúri Általános Iskola Szentpéterúr mosdófelújítás iskolai mosdó vizesblokk mosdó

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink