Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megújult mosdókat avattak a kisdiákok a Rémi Általános Iskolában

Október 17-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Rémi Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, Rém település polgármesterasszonya és Nasz Dani influenszer.

Tovább 0

Nagy Ervinnel avattak megújult mosdókat a kisdiákok a Monorierdőn

Szeptember 19-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Monorierdei Fekete István Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, a Program idei nagykövete Nagy Ervin és a támogató cégek képviselői is.

monorierdő monorierdei fekete istvan általános iskola sajtótájékoztató projektzáró domestos nagy ervin mosdófelújítás

Tovább 0

Mostantól kényelmes és higiénikus körülmények várják a gyerekeket a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában is

November 15-én adták át az iskola felújított mosdóblokkját, ezzel a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei

záró sajtótájékoztató iskolamosdófelújítás 2018 pilisjaszfalui dózsa györgy általános iskola unilever mgyosz waberers szemerey logisztika kft

Tovább 0

Nagy örömmel vették birtokba a kisdiákok a megújult mosdókat

Az Unilever akciója több mint 250 gyermek tisztálkodási körülményeit javította.

2015 óta már negyedik alkalommal kerülhetett sor hátrányos helyzetű kisiskolák mosdóinak teljes felújítására az Unilever Magyarország Kft. Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjának jóvoltából. A számos támogató segítségvel megvalósult kezdeményezés idén négy tanintézményben tett lehetővé modern, kulturált és ragyogóan tiszta higiéniás körülményeket összesen 250 kisdiák számára.

Tovább 0

Krizsánné Turcsányi Marianna beszéde

Nézzétek meg a tavaly felújított pilisi Gubányi Károly Általános Iskola intézményvezetőjének, Krizsánné Turcsányi Mariannának az idei Iskolamosdó Felújítási Program kampánynyitó sajtótájékoztatóján elmondott beszédét! Ne feledjétek még tart a szavazás a http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas// oldalon! Döntsétek el ti, hogy melyik iskolák szépülhetnek meg idén!

Tovább 0

A maroslelei iskola mosdói is átadásra kerültek

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében az ötödik kiválasztott hátrányos helyzetű oktatási intézmény, a Maroslelei Általános Iskola frissen felújított mosdóhelyiségei is átadásra kerültek. A Csongrád megyei kis település iskolájának udvarán tartott átadó ünnepségen beszédet mondott Aranyi László, a mosdófelújítási programot kezdeményező Domestos márka képviseletében, valamint Németh Domonkos iskolaigazgató, Schulcz János igazgatóhelyettes, és dr. Martonosi György polgármester. Az iskola diákjai verssel és zenés műsorral készültek az átadóra, az ünnepség után pedig hivatalosan is birtokba vették az új mosdóhelyiségeket.

Tovább 0

WC-kagyló formájú marcipán az ünnepi tortán – átadták a szentpéterúri iskola mosdóit is

A Szentpéterúri Általános Iskola diákjai és vezetősége is lelkesen készült a felújított mosdóhelyiségek hivatalos átadójára: zenés és táncos műsorral köszöntötték az átadás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón az egybegyűlt vendégeket. Az ünnepséget követően pedig mosdóhelyiség formájú és kivitelezésű tortával, illetve azt díszítő WC-kagyló alakú marcipánédességgel kínálták a vendégeket.

Az iskolai mosdófelújítási programról, magáról a kezdeményezésről, valamint a támogatókról az alábbi videóból tudhat meg többet:

Tovább 0

A bucsai iskola új mosdói is átadásra kerültek

A Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mosdói szintén a Domestos támogatásával újultak meg az őszi iskolakezdésre, az új mosdóhelyiségek hivatalos átadása október 15-én, csüt örtökön az iskolában tartott sajtótájékoztatóval történt meg.

Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bucsa Sipos Imre Domestos

Tovább 0

Helyszíni bejelentkezés Szomorról

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdóhelyiségei az Unilever Magyarország, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ együttműködésével válhattak szebbé, tisztábbá és higiénikusabbá. Dr. Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára az iskola felújított mosdóinak átadóján élőben jelentkezett a helyszínről:

dr. Rétvári Bence Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdófelújítás Szomor Domestos

Tovább 0

Átadták a felújított iskolai mosdókat Baksán

A Domestos Mosdófelújítási Programban kiválasztott öt rászoruló iskola közül a Baksai Általános Iskola diákjai és tanárai vehették birtokba legelsőként a program keretében megszépült új és higiénikusabb iskolai mosdóhelyiségeket. A felújított mosdók hivatalos átadására október 8-án, az Baksai Általános Iskolában tartott sajtótájékoztató keretében került sor.

Mosdófelújítási Program Baksai Általános Iskola Baksa Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever

Tovább 0
«
12
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink