Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A támogatóink fontossága

Az idei program kiemelt támogatói: Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, Waberer’s Szemerey Logisztika Kft., Zalakerámia Zrt., Laufen CZ s. r. o. Magyarországi Közvetlen Képviselete, Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. illetve több további hazai és multinacionális nagyvállalat összefogásával valósul meg a 2018-as Iskolamosdó Felújítási Program:

PPG Trilak Kft., TEKA Magyarország Kft., B&K Csomagoló Fafeldolgozó Szolgáltató Kft.,  Kaercher Hungária Tisztítási-Rendszerek Kft., Rossmann Magyarország Kft., Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft., Wienerberger Téglaipari Zrt.

Hallgassátok meg Aranyi Lászlót, a Domestos kategória menedzserét, arról, hogy milyen sok mindent köszönhetünk a támogatóinknak a Program megvalósulásában az elmúlt évek alatt! 

Tovább 0

MIÉRT FONTOS A DOMESTOS ISKOLAMOSDÓ FELÚJÍTÁSI PROGRAM?

Idén már negyedik évébe lépett a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program, de minden szeptemberben nagy az izgalom, amikor meglátják a gyerekek a felújított mosdóhelyiségeket. Nemrég ellátogattunk egy tavaly felújított iskolába, nézzétek meg, hogy hogyan örültek a gyerekek az új mosdóknak és hogy miért is olyan fontos ez a program!

Tovább 0

Krizsánné Turcsányi Marianna beszéde

Nézzétek meg a tavaly felújított pilisi Gubányi Károly Általános Iskola intézményvezetőjének, Krizsánné Turcsányi Mariannának az idei Iskolamosdó Felújítási Program kampánynyitó sajtótájékoztatóján elmondott beszédét! Ne feledjétek még tart a szavazás a http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas// oldalon! Döntsétek el ti, hogy melyik iskolák szépülhetnek meg idén!

Tovább 0
123
»
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink