Ha egy mellékhelyiségbe lépünk, az első és legszembetűnőbb a szaniterek kivitelezése és minősége. A gyerekeknek ebből is a legjobb jár.

Ősszel már tiszta és higiénikus körülmények közé, vadonatúj és csodaszép mellékhelyiségekbe térnek vissza a diákok az Domestos Iskolamosdó Felújítási Program támogatásának köszönhetően öt hátrányos helyzetű iskolában. A leglátványosabb elemeket, a mosdókat, WC-ket és szanitereket a Geberit Kft. biztosította.

 

A Geberit konszern Európa piacvezető épületgépészeti vállalata, amely 1874-es alapítása óta mindig is a szektor úttörője volt átfogó rendszerű megoldásainak, új trendjeinek köszönhetően. A Geberit a világ 41 országának kereskedelmében van jelen, hét országban pedig saját üzemmel rendelkezik. A Geberit úgy alakította ki termékpalettáját, hogy azokat újépítésű épületekben és felújítási, vagy modernizálási munkák során egyaránt jól lehessen használni. Termékei között megtalálható minden, amire az épületgépészethez és a vizes helyiségekhez kapcsolódó munkákhoz szükség van: öblítőtartályok és szerelési rendszerek, csaptelepek és öblítő rendszerek, lefolyók és vízelvezetők, zuhany-WC jellegű higiéniai berendezések. A Geberit törekvése, hogy termékei innovatívak, tartósak, környezettudatosak legyenek és magas színvonalú megoldásokat kínáljanak a szakembereknek.

 2015 óta a Sanitec-csoport is a Geberit portfóliójának része. Ennek köszönhetően szinte teljes termékkört kínáló épületgépészeti rendszerek és megoldások mellett számos kerámiatermék fejlesztése és gyártása is szerepel a cég technológiái között. A kínálat az egyszerű WC-ktől a legmagasabb elvárásokat is kielégítő komplett mosdótér-koncepciókig terjed, így a legtöbb fürdőszobával kapcsolatban felmerülő igényre megoldást nyújtanak a vásárlóknak.

 A Geberit nagyon fontosnak tartotta, hogy technológiáival és termékeivel segítse a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programban megújuló intézményeket. A cég a felújítás fontos elemeit, szanitereket és WC tartályokat adományozott a nebulóknak.

Molnár Sándor, a Geberit műszaki- és marketing vezetője a program sajtótájékoztatóján így nyilatkozott: „A világon közel egymilliárd gyereknek kell nélkülöznie a megfelelően felszerelt, higiénikus mellékhelyiségeket. Ha ezek hiányoznak, szinte lehetetlen tisztaságot tartani, ez pedig a fertőzések és baktériumok melegágyát jelenti. A Geberit ezért is tartja nagyon fontosnak, hogy termékeivel hozzájáruljon e helyzet javításához, hogy élhető körülményeket teremtsen minden gyerek számára. Azt szeretnénk, ha a felújítás után a korszerű technológiával nemcsak a higiénát tudnánk biztosítani az iskolákban, hanem hosszú távon a víztakarékosság, a környezettudatos vízfogyasztás feltételeit is meg tudnánk teremteni.”