Iskolai mosdófelújítási program indult
 

Gyermekeink gyakran több időt töltenek az iskolában, mint otthon. Így persze ott a mosdót is többször látogatnák – van, ahol mégsem szívesen teszik. Védjük gyermekeinket, és teremtsük meg nekik az egészséges, higiénikus környezetet az iskolákban is!

 

A Domestos márka gyártója, az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) együttműködésével hajtja végre az iskolai mosdófelújítási programot, amely lehetőséget biztosít a kistelepülésen működő, KLIK által fenntartott és működtetett általános iskolák részére, hogy az illemhelyek állapotán változtatni tudjanak. 

A program időtartama alatt (2015. március 1. – május 31. között) minden, Magyarországon eladott Domestos termék után* 5 forintot adományozunk elmaradottabb kistelepüléseinken működő általános iskolák mosdójának felújítására (becsléseink szerint 4-5 általános iskolai mosdót tudunk felújítani).

Előzetes belső felmérés alapján a KLIK rászorultsági alapon állította össze a felújítandó intézmények listáját, és az iskolai mosdófelújítási programban a résztvevő iskolák végső kiválasztását az Unileverrel együttműködve a KLIK végzi.

A program teljes körű anyagi támogatását az Unilever biztosítja a résztvevő iskolák részére.