Idén is sikerrel zárult a Domestos kampánya amely során minden megvásárolt termék árából 5 forint az iskolai mosdók felújítását támogatja. Így ebben az évben öt iskolában várják majd szeptembertől teljesen felújított vizesblokkok a diákokat és a tanárokat. A vásárlói kampány során összegyűlt összeg közel 13 millió forintot, ami három iskola mosdóinak felújítására elegendő fedezet a támogatók adományainak köszönhetően további két iskolával lehetett kiegészíteni.  

 

A vizesblokkok felújításánál nagy kopásállóságú Zalakerámia csempék és járólapok kerülnek felhasználásra, amihez a Mapei biztosítja a kötő- és segédanyagokat. A Geberit és a Kolo szállítja a szanitereket, és modern Mofém csapok kerülnek felszerelésre az iskolában. A helységek kifestéséhez a Trilak biztosította a festékeket. A meleg vízhez szükséges bojlerek pedig a Stiebel Eltron adományaként érkeznek. A Nők Lapja Café az idei programban is vállalta, hogy egy iskolában munkatársai csapatépítés keretében elvégzik a festési és mázolási feladatokat.

A 2017-es évben támogatóként csatlakozott az akcióhoz a Waberer’s akik a szállítmányozással segítik a programot és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos szövetsége is akik a szakipari díjak kifizetésével járulnak hozzá a felújításokhoz.