Újabb hátrányos helyzetű kisiskolákban újulnak meg a mosdók

A Domestos vásárlói finanszírozták a munkálatokat

Nagy sikerrel zárult a Domestos idei kampánya, így idén újabb általános iskolákban várják felújított és a fertőtlenítőtől csillogó mosdók a gyerekeket a szeptemberi tanévkezdéskor.

Tovább 0

Újabb jótett a gyerekekért: új mosdót kap öt iskola

Tudta, hogy az utóbbi hónapok takarításaival, nemcsak saját környezetét tette szebbé, hanem iskolásoknak is segített?

Tovább 0

Lezárult a szavazás!

Megvan a 3 iskola, amelynek mosdóit már biztosan felújítja a Domestos

A következő intézmények diákjai ősztől már biztosan örülhetnek a megújult mosdóknak:

mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

Világszerte 25 millió embernek lesznek jobb higiéniás körülményei

A személyes higiénia alapjait a családban sajátítjuk el gyermekként, később viszont az óvodában, iskolában tapasztaltak is hatnak a higiénés szokásainkra. Gondolta volna, hogy a mosdóhelyiségek állapota is hatással van a higiénés szokásainkra? Egy közelmúltban, általános iskolákban végzett reprezentatív kutatás* kimutatta, hogyha a mosdóblokk rossz állapotban van, a többség a kézmosás elhagyása mellett dönt! Emiatt kiemelten fontos, hogy biztosítva legyenek a megfelelő körülmények az iskolákban, óvodákban. Ez segít a betegségek megelőzésben, a vírusok terjedésének megállításában is.

iskolai mosdófelújítás iskolai higiénia mosdófelújítás

Tovább 0

Megható képriport a Nők Lapja Café-n

Idén a Nők Lapja Café is beszámolt a Mosdófelújítási Programról, hogy segítsen felhívni a figyelmet az akcióra. A Nők Lapja Café szerkesztői megható képriportot készítettek mind a tíz szavazásra bocsátott iskoláról, a cikkeket itt olvashatja el.

iskolai mosdófelújítás Nők Lapja Café mosdófelújítási program

Tovább 0

2016-ban is tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért!

Idén ismét elindult a Domestos jóvoltából az Iskolai mosdófelújítási program, melynek keretében hátrányos helyzetű általános iskolák vizesblokkjai szépülhetnek, újulhatnak meg. Idén tíz, előzetesen és rászorultsági alapon kiválasztott iskola közül lehet a legszimpatikusabbra szavazni a domestos.hu oldalán. Emellett pedig Domestos termékek vásárlásával segíthetjük, hogy minél több iskola újulhasson meg. Részletek itt.

Szavazzon Ön is a kedvenc kisiskolájára, segítsen a gyerekeknek voksával, hogy szeptembertől már szebb, tisztább, felújított mosdóhelyiségeket használhassanak!

Tovább 0

Csak minden negyedik családapa segít a takarításban

Négyből egy felső tagozatos kerüli az iskolai mosdókat

Tisztább, illatosabb, újabb és szebb mosdókra vágynak az iskolások, akik adnak környezetük higiéniájára otthonukban is. Sokan állítják, hogy részt vesznek az otthoni takarításban, már szüleiknél többen bíznák a feladatot takarítónőre. A fogmosás és a kézmosás terén azért még fejlődhetnek az alsósok és a felsősök is - derül ki egy friss kutatásból. Újabb iskolai mosdókat újít fel idén társadalmi programjában a Domestos.

iskolai mosdók Domestos higiéniai oktatás higiénia kézmosás

Tovább 0

Idén is elindult a Mosdófelújítási Program!

Segítse szavazátával az Önnek legszimpatikusabb iskolát!

A program tavalyi sikere után, idén is folytatódik a mosdófelújítás, újabb hátrányos helyzetű iskolák mosdóhelyiségei válnak majd szebbé és higiénikusabbá a következő tanévkezdésre a Domestos jóvoltából.

Tovább 0

Rólunk

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) és az Unilever Magyarország Kft. együttműködésével megvalósuló iskolai mosdófelújítási program. 

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei.

A munkálatokat megelőzően három hónapon át tart az a gyűjtőakció, melynek keretében minden eladott Domestos termék árából 5,- Ft-ot a kiválasztott iskolai mosdók felújítási munkálataira fordít az Unilever. 

A kezdeményezők a társadalmi felelősségvállalás program évenkénti megismétlését tervezik annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű telepsüléseken is elősegítsék az iskolai higiénia biztosíthatóságát.

Tovább 0

Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink