A bucsai iskola új mosdói is átadásra kerültek

A Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mosdói szintén a Domestos támogatásával újultak meg az őszi iskolakezdésre, az új mosdóhelyiségek hivatalos átadása október 15-én, csüt örtökön az iskolában tartott sajtótájékoztatóval történt meg.

Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bucsa Sipos Imre Domestos

Tovább 0

Helyszíni bejelentkezés Szomorról

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdóhelyiségei az Unilever Magyarország, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ együttműködésével válhattak szebbé, tisztábbá és higiénikusabbá. Dr. Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára az iskola felújított mosdóinak átadóján élőben jelentkezett a helyszínről:

dr. Rétvári Bence Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdófelújítás Szomor Domestos

Tovább 0

Zenés műsorral ünnepelték a szomori iskolai diákjai a felújított mosdóhelyiségek átadását

A Domestos márka kezdeményezésére indult iskolai Mosdófelújítási Program keretében alakították át a szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdóhelyiségeit is, melyek ünnepélyes átadására az ez alkalomból október 13-án tartott sajtótájékoztatón került sor. A sajtótájékoztatón beszédet mondott Rétvári Bence, parlamenti államtitkár és Aranyi László, a Domestos márka marketing vezetője, az iskola diákjai pedig zenés műsorral, illetve verssel készültek az eseményre.

Mosdófelújítási Program mosdófelújítás EMMI Domestos Rétvári Bence Unilever

Tovább 0

Átadták a felújított iskolai mosdókat Baksán

A Domestos Mosdófelújítási Programban kiválasztott öt rászoruló iskola közül a Baksai Általános Iskola diákjai és tanárai vehették birtokba legelsőként a program keretében megszépült új és higiénikusabb iskolai mosdóhelyiségeket. A felújított mosdók hivatalos átadására október 8-án, az Baksai Általános Iskolában tartott sajtótájékoztató keretében került sor.

Mosdófelújítási Program Baksai Általános Iskola Baksa Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever

Tovább 0

Kezdődhet az iskola! Készülnek a szép, új, tiszta mosdók

Hamarosan itt az iskolakezdés, indul az új tanév. Az Iskolai mosdófelújítási program kiválasztott, rászoruló iskoláinak mosdói folyamatosan szépülnek, hamarosan teljes pompájukban várják látogatóikat.

iskolai mosdófelújítási program Domestos Unilever higiénia

Tovább 0

Hamarosan megkezdődnek a felújítások

A szünidő végére mind az öt kiválasztott iskola mosdói megújulnak

A szünidő végére 5 iskola mosdói újulnak meg a Domestos társadalmi felelősségvállalás programjának keretében, amelyet a tisztítószergyártó a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal közösen valósít meg. 11 millió forint gyűlt össze 2015 március 1. és május 31. közötti adománygyűjtés során a vásárlók segítségével. Tavasszal ugyanis minden eladott Domestos termék után 5 forintot az általános iskolai mosdók felújítására különített el a tisztítószer gyártó. Ahhoz, hogy szeptemberben már a megújult mosdók várják a diákokat és tanáraikat, a bontási munkálatokat a társadalmi összefogás résztvevői segítségével kezdték meg.

mosdófelújítási program iskolai higiénia Szomor mosdófelújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma Domestos Unilever

Tovább 0

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola bemutatkozása

Szomor Komárom-Esztergom megyei kis település, Tatabányától 24 km-re, Zsámbéktól 8 km-re. Lakosainak száma jelenleg 1170 fő.

mosdófelújítási program mosdófelújítás Szomor iskolai mosdó

Tovább 0

Bemutatkozik a Szentpéterúri Általános Iskola

Intézményünk Szentpéterúr település egyetlen iskolája. A falu Zala megye belsejében, nagyjából Zalaegerszeg - Keszthely - Nagykanizsa háromszög közepén, gyönyörű természeti környezetben fekszik. A lakosság száma 1050 és 1100 között mozog. Munkalehetőséget a közmunka programon kívül a Pacsai Baromfi Feldolgozó biztosít. Ennek ellenére jellemző a munkanélküliség, sokan élnek alkalmi munkából. A településen igen magas a halmozottan hátrányos helyzetűek aránya. Az intézményünkbe járó gyerekek ezekből a családokból jönnek

Szentpéterúri Általános Iskola Szentpéterúr mosdófelújítás iskolai mosdó vizesblokk mosdó

Tovább 0

Bemutatkoznak a nyertes iskolák

Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

iskola felújítás mosdófelújítás Bucsa

Tovább 0

Lezárult a szavazás, megvan a nyertes iskola!

Több mint háromezer szavazattal nyert a Maroslelei Általános iskola a második helyezett Csóri Mátyás Király Általános Iskola előtt az Index.hu szavazáson! Gratulálunk a szavazás nyertesének!

Maroslelei Általános Iskola mosdófelújítási program mosdófelújítás Maroslele Index.hu szavazás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

Partnereink