Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0

Bemutatkozik a Teka Magyarország Zrt.

- a Mosdofelújítási Program kiemelt támogatója

Köszönjük a Teka Magyarország Zrt.-nek, hogy nagylelkű adományával hozzájárult a 2015-ös Iskolai Mosdófelújítási program sikeréhez! A Teka Magyarország csaptelepek és ipari szerelvények adományozásával támogatta program megvalósulását.

Tovább 0

Kiemelt támogatónk, a Pipelife Hungária Kft. bemutatkozása

Köszönjük a Pipelife Hungária Kft. segítségét, adományukkal - épületgépészeti műanyag csövekkel és idomokkal - elősegítette, hogy a 2015-ös őszi tanévtől több száz iskolás gyermek már felújított mosdóhelyiségeknek örülhessen.

Tovább 0

Bemutatkozik a Zalakerámia Zrt.

A 2015-ös Mosdófelújítási Program kiemelt támogatója

A Zalakerámia Zrt. falicsempék és járólapok biztosításával járult hozzá az idei - első - iskolai mosdófelújítási program sikeres megvalósításához, hogy a kiválasztott hátrányos helyzetű iskolák diákjai az ősszel induló új tanévben már szép, tiszta és higiénikus mosdóhelyiségeket használhassanak. Köszönjük a nagylelkű adományokat!

Zalakerámia mosdófelújítási program mosdófelújítás járólap

Tovább 0

A maroslelei iskola mosdói is átadásra kerültek

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében az ötödik kiválasztott hátrányos helyzetű oktatási intézmény, a Maroslelei Általános Iskola frissen felújított mosdóhelyiségei is átadásra kerültek. A Csongrád megyei kis település iskolájának udvarán tartott átadó ünnepségen beszédet mondott Aranyi László, a mosdófelújítási programot kezdeményező Domestos márka képviseletében, valamint Németh Domonkos iskolaigazgató, Schulcz János igazgatóhelyettes, és dr. Martonosi György polgármester. Az iskola diákjai verssel és zenés műsorral készültek az átadóra, az ünnepség után pedig hivatalosan is birtokba vették az új mosdóhelyiségeket.

Tovább 0

WC-kagyló formájú marcipán az ünnepi tortán – átadták a szentpéterúri iskola mosdóit is

A Szentpéterúri Általános Iskola diákjai és vezetősége is lelkesen készült a felújított mosdóhelyiségek hivatalos átadójára: zenés és táncos műsorral köszöntötték az átadás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón az egybegyűlt vendégeket. Az ünnepséget követően pedig mosdóhelyiség formájú és kivitelezésű tortával, illetve azt díszítő WC-kagyló alakú marcipánédességgel kínálták a vendégeket.

Az iskolai mosdófelújítási programról, magáról a kezdeményezésről, valamint a támogatókról az alábbi videóból tudhat meg többet:

Tovább 0

A bucsai iskola új mosdói is átadásra kerültek

A Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mosdói szintén a Domestos támogatásával újultak meg az őszi iskolakezdésre, az új mosdóhelyiségek hivatalos átadása október 15-én, csüt örtökön az iskolában tartott sajtótájékoztatóval történt meg.

Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bucsa Sipos Imre Domestos

Tovább 0

Helyszíni bejelentkezés Szomorról

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdóhelyiségei az Unilever Magyarország, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ együttműködésével válhattak szebbé, tisztábbá és higiénikusabbá. Dr. Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára az iskola felújított mosdóinak átadóján élőben jelentkezett a helyszínről:

dr. Rétvári Bence Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdófelújítás Szomor Domestos

Tovább 0

Zenés műsorral ünnepelték a szomori iskolai diákjai a felújított mosdóhelyiségek átadását

A Domestos márka kezdeményezésére indult iskolai Mosdófelújítási Program keretében alakították át a szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola mosdóhelyiségeit is, melyek ünnepélyes átadására az ez alkalomból október 13-án tartott sajtótájékoztatón került sor. A sajtótájékoztatón beszédet mondott Rétvári Bence, parlamenti államtitkár és Aranyi László, a Domestos márka marketing vezetője, az iskola diákjai pedig zenés műsorral, illetve verssel készültek az eseményre.

Mosdófelújítási Program mosdófelújítás EMMI Domestos Rétvári Bence Unilever

Tovább 0

Átadták a felújított iskolai mosdókat Baksán

A Domestos Mosdófelújítási Programban kiválasztott öt rászoruló iskola közül a Baksai Általános Iskola diákjai és tanárai vehették birtokba legelsőként a program keretében megszépült új és higiénikusabb iskolai mosdóhelyiségeket. A felújított mosdók hivatalos átadására október 8-án, az Baksai Általános Iskolában tartott sajtótájékoztató keretében került sor.

Mosdófelújítási Program Baksai Általános Iskola Baksa Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

Partnereink