2016-ban is tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért!

Idén ismét elindult a Domestos jóvoltából az Iskolai mosdófelújítási program, melynek keretében hátrányos helyzetű általános iskolák vizesblokkjai szépülhetnek, újulhatnak meg. Idén tíz, előzetesen és rászorultsági alapon kiválasztott iskola közül lehet a legszimpatikusabbra szavazni a domestos.hu oldalán. Emellett pedig Domestos termékek vásárlásával segíthetjük, hogy minél több iskola újulhasson meg. Részletek itt.

Szavazzon Ön is a kedvenc kisiskolájára, segítsen a gyerekeknek voksával, hogy szeptembertől már szebb, tisztább, felújított mosdóhelyiségeket használhassanak!

Tovább 0

Csak minden negyedik családapa segít a takarításban

Négyből egy felső tagozatos kerüli az iskolai mosdókat

Tisztább, illatosabb, újabb és szebb mosdókra vágynak az iskolások, akik adnak környezetük higiéniájára otthonukban is. Sokan állítják, hogy részt vesznek az otthoni takarításban, már szüleiknél többen bíznák a feladatot takarítónőre. A fogmosás és a kézmosás terén azért még fejlődhetnek az alsósok és a felsősök is - derül ki egy friss kutatásból. Újabb iskolai mosdókat újít fel idén társadalmi programjában a Domestos.

iskolai mosdók Domestos higiéniai oktatás higiénia kézmosás

Tovább 0

Idén is elindult a Mosdófelújítási Program!

Segítse szavazátával az Önnek legszimpatikusabb iskolát!

A program tavalyi sikere után, idén is folytatódik a mosdófelújítás, újabb hátrányos helyzetű iskolák mosdóhelyiségei válnak majd szebbé és higiénikusabbá a következő tanévkezdésre a Domestos jóvoltából.

Tovább 0

Rólunk

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) és az Unilever Magyarország Kft. együttműködésével megvalósuló iskolai mosdófelújítási program. 

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei.

A munkálatokat megelőzően három hónapon át tart az a gyűjtőakció, melynek keretében minden eladott Domestos termék árából 5,- Ft-ot a kiválasztott iskolai mosdók felújítási munkálataira fordít az Unilever. 

A kezdeményezők a társadalmi felelősségvállalás program évenkénti megismétlését tervezik annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű telepsüléseken is elősegítsék az iskolai higiénia biztosíthatóságát.

Tovább 0

Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0

Bemutatkozik a Teka Magyarország Zrt.

- a Mosdofelújítási Program kiemelt támogatója

Köszönjük a Teka Magyarország Zrt.-nek, hogy nagylelkű adományával hozzájárult a 2015-ös Iskolai Mosdófelújítási program sikeréhez! A Teka Magyarország csaptelepek és ipari szerelvények adományozásával támogatta program megvalósulását.

Tovább 0

Kiemelt támogatónk, a Pipelife Hungária Kft. bemutatkozása

Köszönjük a Pipelife Hungária Kft. segítségét, adományukkal - épületgépészeti műanyag csövekkel és idomokkal - elősegítette, hogy a 2015-ös őszi tanévtől több száz iskolás gyermek már felújított mosdóhelyiségeknek örülhessen.

Tovább 0

Bemutatkozik a Zalakerámia Zrt.

A 2015-ös Mosdófelújítási Program kiemelt támogatója

A Zalakerámia Zrt. falicsempék és járólapok biztosításával járult hozzá az idei - első - iskolai mosdófelújítási program sikeres megvalósításához, hogy a kiválasztott hátrányos helyzetű iskolák diákjai az ősszel induló új tanévben már szép, tiszta és higiénikus mosdóhelyiségeket használhassanak. Köszönjük a nagylelkű adományokat!

Zalakerámia mosdófelújítási program mosdófelújítás járólap

Tovább 0

A maroslelei iskola mosdói is átadásra kerültek

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében az ötödik kiválasztott hátrányos helyzetű oktatási intézmény, a Maroslelei Általános Iskola frissen felújított mosdóhelyiségei is átadásra kerültek. A Csongrád megyei kis település iskolájának udvarán tartott átadó ünnepségen beszédet mondott Aranyi László, a mosdófelújítási programot kezdeményező Domestos márka képviseletében, valamint Németh Domonkos iskolaigazgató, Schulcz János igazgatóhelyettes, és dr. Martonosi György polgármester. Az iskola diákjai verssel és zenés műsorral készültek az átadóra, az ünnepség után pedig hivatalosan is birtokba vették az új mosdóhelyiségeket.

Tovább 0

WC-kagyló formájú marcipán az ünnepi tortán – átadták a szentpéterúri iskola mosdóit is

A Szentpéterúri Általános Iskola diákjai és vezetősége is lelkesen készült a felújított mosdóhelyiségek hivatalos átadójára: zenés és táncos műsorral köszöntötték az átadás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón az egybegyűlt vendégeket. Az ünnepséget követően pedig mosdóhelyiség formájú és kivitelezésű tortával, illetve azt díszítő WC-kagyló alakú marcipánédességgel kínálták a vendégeket.

Az iskolai mosdófelújítási programról, magáról a kezdeményezésről, valamint a támogatókról az alábbi videóból tudhat meg többet:

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

Partnereink