Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KOLO kerámiák a Mosdófelújításban - Kitűnő fürdőszobai termékek öregbítik a svájci gyártó hírnevét

A fürdőszobai kerámiatermékek és bútorok piacán közel 50 éve megjelenő, és a vásárlók körében igen kedvelt KOLO márka immár két éve az Európában piacvezető Geberit konszern jó hírnevét öregbíti. A nagy múltú svájci vállalatcsoport a KOLO termékeket gyártó cég felvásárlásával teljessé tehette kínálatát a fürdőszobai megoldások terén, így már szinte minden vásárlói igényt ki tud elégíteni a világ számos országában.

Tovább 0

HA FONTOS ÖNNEK A KÖRNYEZETVÉDELEM, EZT IS JÓ HA TUDJA HA FELÚJÍTÁS, ÉPÍTKEZÉS ELŐTT ÁLL

Bizonyára egyetért azzal, hogy az emberiség közös célja a hosszú távú, egészséges otthonok kialakítása és a fenntartható jövő megteremtése! Tudjuk jól, hogy a múltban nem fordítottak figyelmet arra, hogy az építőipari alapanyagok környezetkímélők és egészségesek legyenek, de szerencsére olyan korban élünk, ahol ez egyre fontosabbá válik.

Tovább 0

Kreatív megoldás a táblafesték otthonra

Az iskolakezdésre való felkészülés kicsiknek és a nagyobb gyerekeknek is élmény lehet ha szabadon rajzolhatnak a falra. Ebben segít a praktikus táblafesték amivel könnyedén alakíthatunk ki olyan falrészeket amit azután kreatívan rajzolhatnak tele a gyerekek. Ehhez adunk most néhány tippet és ötletet:

Tovább 0

Nincs több régi csempe, csak csupasz falak

Az iskolákban már nyoma sincs a régi csempéknek, hamarosan már szép, új és higiénikus burkolat lesz a felújított mosdókban. Nézzétek meg a bontási munkálatokról készült galériánkat!

Tovább 0

Így spórolj a vízzel a WC-ben

A Geberit az iskolai mosdókat is takarékosabbá teszi

Ha szeretnél egy kicsit takarékosabban bánni otthon a vízzel, mert a pénztárcád és Föld vízkészleteit is kímélni akarod, akkor első lépésként korszerűsítsd a vécéd! Meglepődnél, ha tudnád, mennyi víz folyik ott el feleslegesen…

Tovább 0

Csempeválasztási kisokos

Jól dönteni sohasem könnyű.

Ahhoz, hogy a falak és a padló burkolata harmonikus és esztétikus, ugyanakkor praktikus legyen, számos szempontot kell figyelembe venni.

Tovább 0

Mofém termékekkel újulnak meg a mosdók öt iskolában

Szebb iskolában jobban megy a tanulás is

Nagyon sok általános iskolában még ma is leromlott állapotú mosdókat használnak a diákok, és olyan körülmények között kellene a gyerekeknek megtanulniuk az alapvető higiéniás szokásokat, amik erre nem alkalmasak. Sok kistelepülésen az egyetlen kitörési pontot a három éve indult Iskolamosdó Felújítási Program jelenti, amely a Klebelsberg Központ támogatásával nagyvállalatok önkéntes felajánlásaiból szerez forrást hátrányos helyzetű vidéki iskoláknak mosdó-felújítási célokra. A TEKA Magyarország Zrt. immár két éve vállal részt ebben a programban az általa gyártott Mofém termékekkel.

Tovább 0

​Lemosható fal lesz az új mosdókban

Öt iskolában újul meg PPG Trilak festékkel a vizesblokk

A szeptemberi becsengetés több száz kisdiák számára szolgál majd kellemes meglepetéssel - a nyár folyamán ugyanis nagyvállalatok támogatásából öt vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában teljesen megújulnak a mosdóhelyiségek, és hosszú évtizedek után végre tiszta, kényelmes és higiénikus körülmények között tisztálkodhatnak a gyerekek.

Tovább 0

Ismeri a mosdófelújítás 7 alapszabályát?

Hogyan kezdjen bele a felújításba, hogy nem őrüljön bele?

Mindenki három dolgot szeretne a lakásfelújításkor:

  • Gyorsan: határidőre, csúszás nélkül elkészüljön minden
  • Jól: az elvárt minőségben készüljön el az összes munka
  • Ne drágán: ne lépje át a végösszeg a tervezettet

Lehetséges ez egyáltalán? Mi azt mondjuk: igen!

Tovább 0

Több mint három évtizede volt az utolsó mosdófelújítás

Országszerte megkezdődtek a bontási munkák az Iskolamosdó Felújítási Program keretében, így a Békés megyei Csabacsűdön is.


Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink