A fürdőszobai kerámiatermékek és bútorok piacán közel 50 éve megjelenő, és a vásárlók körében igen kedvelt KOLO márka immár két éve az Európában piacvezető Geberit konszern jó hírnevét öregbíti. A nagy múltú svájci vállalatcsoport a KOLO termékeket gyártó cég felvásárlásával teljessé tehette kínálatát a fürdőszobai megoldások terén, így már szinte minden vásárlói igényt ki tud elégíteni a világ számos országában.

 

Európa vezető fürdőszobaberendezés gyártója, a finn alapítású Sanitec Group 2015 óta áll a Geberit konszern tulajdonában. Az 1,29 milliárd svájci frankot elérő akvizícióval a Geberit olyan nagy múltú és megbízható márkák gyártójává és forgalmazójává vált, mint például a KOLO, amely fél évszázados története során mindvégig a kimagasló minőséget, az élenjáró újításokat és a korszerű, divatos megjelenést testesítette meg a fürdőszobai felszerelések, kerámiatermékek és bútorok piacán.

A Sanitec és vele együtt a KOLO márka megjelenése jelentős megújulást hozott a 33 gyárat működtető és 12 ezer alkalmazottat foglalkoztató Geberit vállalatcsoport életében, hiszen az egyesülés következményeként látványosan kibővült a svájci székhelyű cég termékpalettája. A 2015-ös akvizíció óta a teljes körű épületgépészeti rendszerek és megoldások mellett a Geberit már a kerámiatermékek fejlesztése és gyártása terén is piacvezetővé válhatott Európában, és a tengerentúlon is számos országban szolgálhatja ki gazdagabb kínálattal a magas minőségű fürdőszobai termékeket kereső fogyasztókat. A Geberit ma már a legtöbb, akár személyre szabott vásárlói igényt is képes ezért kielégíteni, legyen szó egy hagyományos WC-ről vagy a legkényesebb ízlésnek és legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő komplett mosdótér-koncepcióról.

Különösen büszke a cég a KOLO márkára, amely nem pusztán kiemelkedő minőségű és korszerű, innovatív fürdőszobai termékei miatt népszerű a vásárlók körében, hanem azért is, mert mindig nagy hangsúlyt fektet a neve alatt kapható kerámiatárgyak szépségére, modern design-jára, és ergonómikus, felhasználóbarát kialakítására. A KOLO fürdőszobai felszereléseinek, kerámiáinak és bútorainak jó hírét a gondos tervezés és stílusos megjelenés mellett a hosszú élettartamot garantáló, magas minőségi anyagokat felhasználó környezettudatos gyártási technológiák alkalmazása garantálja.