A PPG Trilak Kft. több éve támogatja kitöltő és festékanyagokkal az Iskolamosdó Felújítási Programot. A cég számára fontos, hogy a gyerekeknek megfelelő környezetet teremtsenek, ezért is csatlakoznak már harmadszorra a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjához. A nyár folyamán négy általános iskola mosdóját újították fel PPG Trilak termékekkel, hogy szeptemberben a gyerekek már szép, tiszta mellékhelyiséggel kezdhessék a tanévet.

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://goo.gl/C1Sykt

powered by Typeform

 

A festék kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen a rengeteg szín között könnyen elveszhetünk. A döntésnél mérlegelnünk kell azt is, hogy a kiválasztott festék ne csak szép és mutatós, hanem könnyen tisztítható is legyen. A Héra Prémium Clean falfesték különleges összetétele miatt kiválóan tisztítható, vízálló és foltálló, felületéről bármely folt könnyedén eltávolítható, legyen szó ketchupról, mustárról, olajról, narancsléről, cékláról vagy kilöttyent tejről.  A hipoallergén festék vízlepergető bevonatot képez, mely 28 nap elteltével dörzsölés- és mosásállóvá válik. Akár tisztítószeres vízzel is moshatjuk, hiszen kitűnően ellenáll a háztartási tisztító- és fertőtlenítőszerek összetevőinek is. Többszöri mosás után sem veszít különleges tulajdonságaiból és színe intenzitásából. A matt felületű festék 30 különböző, készre kevert színben érhető el, így egyaránt találhatunk hálószobába való nyugodt, lágy tónusokat, és a nappaliban vagy konyhában alkalmazható energikus, vidám színeket. Akkor sem kell aggódnunk, ha a harminc szín között nem találjuk meg a számunkra legkedvesebb árnyalatot, hiszen a készre kevert festékek mellett bármilyen egyedi árnyalat kikeverhető színkeverőgép segítségével. Így mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és hangulatához leginkább passzoló színt.

iskolamosdófelújítás heraclean festek vízálló festék foltálló festék hipoallergén festék trilak ppg

A PPG Trilak számára fontos, hogy lehetőségeihez mérten hozzájáruljon környezete fejlesztéséhez, rászorulók segítéséhez. A közintézmények támogatása mellett a PPG Trilak aktív szerepet vállal a városok színesebbé tételét megcélzó projektekben és a festő utánpótlás fejlesztésében is . A cég évek óta a Szakma Kiváló Tanulója Országos verseny főszponzora, valamint a Budapesten tartott Euroskills nemzetközi szakember versenyek részvevőinek állandó támogatója. Ez az esemény idén 2018. szeptember 26-28. került megrendezésre, ahol részt vett a PPG Trilak szponzoráltja, Cseke Szabolcs és második helyezést ért el.