Bizonyára egyetért azzal, hogy az emberiség közös célja a hosszú távú, egészséges otthonok kialakítása és a fenntartható jövő megteremtése! Tudjuk jól, hogy a múltban nem fordítottak figyelmet arra, hogy az építőipari alapanyagok környezetkímélők és egészségesek legyenek, de szerencsére olyan korban élünk, ahol ez egyre fontosabbá válik.

 

Ön is tehet azért, hogy otthona hosszú időn át ne csak a kényelmét, hanem az egészségét is szolgálja. Igen, ez így van: a mérgekkel teli anyagok használata megbosszulhatja magát, hiszen sok időt töltünk otthonunkban, és nem is tudjuk, mit lélegzünk be pontosan.

HOGYAN ÓVHATJA KÖRNYEZETÉT FELÚJÍTÁS KÖZBEN ÖN IS?

Talán kicsit hihetetlennek tűnik, de az építőiparban a környezetvédelem igenis fontos szempont, és építkezés, felújítás közben is lehet óvni a természetet.

Jó tudnia, hogy már az építőiparban is kiemelt figyelem esik a természet megóvására, a környezetvédelemre és az alapanyagokkal dolgozó szakemberek és az általuk készült otthonokban élők egészségének megőrzésére, ezért olyan termékek kerülnek kifejlesztésre, amelyek mind a négynek megfelelnek.

Ez a ragasztók és kiegyenlítő-anyagok esetében fokozottan igaz: létezik a piacon olyan ECO termékcsalád, amely melegburkolatok fektetésére szolgál. Ez nemcsak környezetbarát, alacsony emissziójú termékeket jelent, hanem teljes körű kínálatot is: az aljzat elkészítéstől a kiegyenlítésen át a burkolatragasztásig minden munkafázisra található hathatós és környezetbarát megoldás.

Ezek a termékek megkapják a GEV EC-1 védjegyet:
A védjegy olyan nagyon alacsony illékony szervesanyag (VOC) kibocsátású MAPEI termékeket azonosít, amelyeket a padlón használt termékek káros anyag kibocsátását vizsgáló nemzetközi szervezet, a GEV (Germeinschaft Emissionskontrollierte Verlegewerkstoffe, Klebstoffe und Bauprodukte e.V.) tanúsított.

MA MÁR NEM LEHETETLEN: KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁSOKKAL FEKTETHETI LE OTTHONA PADLÓJÁT, PARKETTÁJÁT

Mivel Önnek is a legfontosabb gyermeke, családja egészsége, ezért hadd mutassunk be egy olyan padlóburkolási megoldást, ahol még a segédanyagok, a ragasztók is környezetbarát megoldással készültek.
Hogy ne kelljen féltenie gyermekét, ha a padlón játszik.
Hogy biztos lehessen benne, hogy olyan segédanyaggal lett rögzítve parkettája, padlója, amely semmiféle allergiás reakciót nem vált majd ki gyermekéből, családtagjaiból.

Ha többet szeretne megtudni ezekről a termékekről, akkor látogassa meg http://fenntarthatoepites.hu/ oldalunkat és töltse le ajándék e-bookunkat, amelyből mindent megtudhat, hogy milyen környezetbarát elsőre vélgeges megoldások léteznek az építőiparban.