A B&K Kft. adományaival több száz gyermek tisztálkodási körülményei váltak jobbá

A jótékonysági akcióban ebben az évben részt vett a B&K Kft. is, amely kifejezetten közösségi vizesblokkokba tervezett, saját fejlesztésű és gyártású kiegészítőkkel ajándékozta meg az iskolákat.

Kéztörlőtartókkal, folyékonyszappan adagolókkal és WC-papír-tartókkal támogatta az immáron négy éve sikeresen zajló országos Iskolamosdó Felújítási Programot a B&K Kft. A magyar gyártó és forgalmazó által ingyenesen átadott felszerelések látványosan komfortosabbá, modernebbé és higiénikusabbá tették a jótékonysági akcióban résztvevő hátrányos helyzetű iskolák kisdiákjainak tisztálkodási lehetőségeit.

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdok

 

 Nyíregyházi Continental Aréna - WC válaszfalak, vizesblokkos berendezések

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti: https://goo.gl/qAjq5k

powered by Typeform

A 100 százalékban magyar vállalkozás közel 25 éve sikeres résztvevője a hazai piacnak gazdaságosan üzemeltethető, vandálbiztos közösségi vizesblokk-termékeivel és épületgépészeti berendezéseivel. A fő profilnak számító higiéniás termékskála mellett (amelybe az igen ellenálló, rozsdamentes acélból készült elektronikus vezérlésű WC-k, pissoiröblítők mellett kül- és beltéri csap- és zuhanyrendszerek, ivókutak, kézszárítók és mozgáskorlátozottaknak tervezett köztéri illemhelyek is szerepelnek), jármű- és gépipari eszközök, valamint egyedi megrendelésre készülő, rozsdamentes acél termékek előállításával is foglalkozik a vállalkozás. 

Ma már számos nyilvános helyen és közintézményben találkozhatunk azokkal a mosdókkal, amelyekben a B&K felszereléseit használják. Így például a Continental Arena és a Császár-Komjádi sportuszoda gyönyörűen felújított mosdója is a cég munkáját dicséri vagy a Groupama Aréna mosdói, aminek piszoárjai és mosdópultjai a környezeti hatásoknak erősen ellenálló, illetve a Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, ahová a képen látható fülkerendszereket szerelték.

Ezek a helyiségek nem csupán esztétikusk és időtállók, hanem energiatakarékosak és gazdaságosan üzemeltethetők, hiszen a B&K kifejezetten ügyelt rá, hogy a fenti szempontoknak is maximálisan megfelelő berendezések és fürdőszobai kiegészítők kerüljenek ide.

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdokSzombathelyi Haladás Sportkomplexum fülkerendszerei

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdokSzombathelyi Haladás Sportkomplexum fülkerendszerei

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdokSportuszoda vizesblokkának berendezése. Szappanadagoló, kézszárító, szemetes, nyomógombos csap.

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdokBudapesti Groupama Aréna - rozsdamentes piszoárok, adagolók, csaptelepek