Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trükkök, amikkel ráveheted a gyereked a kézmosásra

A rendszeres kézmosás akár a felére is csökkentheti a megbetegedések gyakoriságát a gyerekeknél, akik persze pici korukban ezt a nyomós érvet még nem igazán értékelik. Annál nagyobb hatással van rájuk, ha a kézmosást örömtelivé és vidámmá varázsoljuk számukra.

kézmosás higiéniai nevelés iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

Tiszta a kezed? – Többnyire igen!

Kijött a Domestos friss felmérése a magyar családok higiéniás szokásairól

Nagyon érdekes kutatási eredmények láttak napvilágot a közelmúltban a magyar lakosság - elsősorban a gyermekek és szülők - higiéniai szokásaival kapcsolatban. A Kutatópont.hu és a Domestos együttműködésével 2018 februárjának első két hetében elvégzett felmérés szerint óriási hatással van a szülői és nagyszülői példa az óvodás- és iskoláskorú gyermekre, akik a szüleik után legjobban a tanító- és óvónénikre hallgatnak kézmosási és tisztálkodási ügyekben.

higiéniai szokások iskolamosdófelújítási program kézmosás

Tovább 0

Csak minden negyedik családapa segít a takarításban

Négyből egy felső tagozatos kerüli az iskolai mosdókat

Tisztább, illatosabb, újabb és szebb mosdókra vágynak az iskolások, akik adnak környezetük higiéniájára otthonukban is. Sokan állítják, hogy részt vesznek az otthoni takarításban, már szüleiknél többen bíznák a feladatot takarítónőre. A fogmosás és a kézmosás terén azért még fejlődhetnek az alsósok és a felsősök is - derül ki egy friss kutatásból. Újabb iskolai mosdókat újít fel idén társadalmi programjában a Domestos.

iskolai mosdók Domestos higiéniai oktatás higiénia kézmosás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink