Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A jó példa ragadós: ismerd meg a Sikát!

A Sika Hungária Kft. idén másodszor vett részt a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programban: ezúttal is professzionális vízszigetelő, ragasztó és tömítő rendszerrel járult hozzá a kezdeményezéshez, hogy a felújított iskolai vizesblokkok hosszú évekig bírják az aktív terhelést.

A szigetelés, ragasztás, zajcsökkentés és megerősítés terén a Sika már 100 éve élen jár, és kínál innovatív, tartós megoldásokat az építő- és feldolgozóipar területén. A Sika szakembereinek munkájával országszerte számos helyen találkozhatunk. Az alábbiakban két olyan kiemelkedő és nagy szabású beruházást szeretnénk bemutatni, amelyeknél a Sika megoldások rendkívül aktív terhelés közepette bizonyíthatják tökéletességüket hosszú távon.

SIKA Iskolamosdó Felújítási Program 2020

Tovább 0

IDÉN IS STIEBEL ELTRON BOJLEREK BIZTOSÍTJÁK A MELEG VIZET A NYERTES ISKOLÁKBAN

2020-ban hatodik alkalommal vesz részt az Iskolamosdó Felújítási Programban a STIEBEL ELTRON. A program célja, hogy támogatást adjanak az iskoláknak a higiénia javításában, ennek köszönhetően a betegségek megelőzésében is. Kiemelt cél, hogy megtalálja azokat az intézményeket, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás és helyszíni akcióval hívja fel a pedagógusok és a szülők figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, és segít a diákoknak annak elsajátításában. 

Idén is a STIEBEL ELTRON biztosítja a melegvíz-tárolókat a nyertes iskolák számára. Így a STIEBEL ELTRON együttműködésével eddig 22 iskolát és több, mint 500 négyzetméternyi mosdót sikerült megújítani, amelyekkel több, mint 4000 gyermek higiéniai körülményei javultak. 

A STIEBEL ELTRON vállalat sikertörténete 1924-ben indult az első spirálgyűrűs merülőforraló feltalálásával, melynek gyártása egy berlini hátsó udvarbeli műhelyben kezdődött. A vállalat a mai napig innovatív termékeket állít elő és vezető gyártóvá nőtte ki magát a melegvíz-előállítás és a megújuló energiákat hasznosító berendezések terén. Magyarországon immár 28 éve van jelen saját tulajdonú leányvállalat, ahol szervíz, szaktanácsadás, raktár és bemutatóterem található.  

Ismerje meg kapcsolódó termékeinket a mini átfolyós vízmelegítőktől egészen a használati melegvíz hőszivattyúig:

Átfolyós vízmelegítő 

Villanybojler

Használati melegvíz hőszivattyú

A játékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti: https://bit.ly/3hJVn9n

powered by Typeform
Tovább 0

Okos megoldásoké a jövő

A technológiai fejlődés az élet minden területén egyre nagyot szerepet kap, természetesen nincs ez másképp az épületgépészet és az áramellátás esetében sem. A Schneider Electric szakértőivel a jövő épületeiről és a biztonságról beszélgettünk.

Tovább 0

Speciális igényű iskola mosdói újultak meg Pécsen idén az Iskolamosdó Felújítási Programban

Átadták az Iskolamosdó Felújítási Program idei utolsó felújított mosdóit a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Ökoiskolában. A felújítás igazi különlegességnek számít, hiszen idén ez volt az első olyan iskola, ahol speciális igényű gyerekek tanulnak, így, kiemelt feladat volt, hogy a mosdók számukra is praktikusan és kényelmesen használhatóak legyenek. Az eseményen részt vett Páváné Kurnik Zsuzsanna intézményvezető asszony, Nagyné Kütsön Katalin, a Pécsi Tankerületi Központ Tanügyi Referense és Turóczi Bálint, Brand manager, az Unilever Magyarország Kft. képviseletében.

unilever iskolamosdó felújítási program 2019 pécsi éltes egymi speciális igényű mosdók újultak meg domestos

Tovább 0

Life is On –A Schneider Electric az Iskolamosdó Felújítási Programban

Az energiaellátás az iskolák és közintézmények esetén kiemelt kérdés. Fontos és kívánatos ugyanis, hogy a hálózatnak biztonságos, a beépített készülékek takarékosak, az elhelyezett kapcsolók pedig esztétikusak legyenek. Az Iskolamosdó Felújítási Program során már másodszor a Schneider Electric Hungária Villamosság Zrt. felelt azért, hogy ezek a várakozások maradéktalanul teljesüljenek.

Schneider Electric Domestos Iskolamosdó Felújítási Program

Tovább 0

„Erőfeszítéseket kell tennünk az életszínvonal javítása érdekében” - Új szereplő az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program neves szakmai partnerek közreműködésével valósul meg, melyek köre évről évre bővül. Idén debütál például a Magyarországon 32 telephellyel rendelkező STAVMAT, aminek fő profilja az építőanyag kereskedelem.

Tovább 0

Ismét színt vitt a gyerekek életébe a Zalakerámia

Az ötödik Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően idén 3 iskola mosdói újultak meg. A koncepció megalkotásakor fontos szempont volt, hogy az elkészült higiéniai helyek funkcionálisak legyenek, de legalább ennyire ügyeltek arra is, hogy a gyerekek örömmel lépjenek be a helyiségbe, a magukénak érezzék azt. Itt jött képbe a design és a Zalakerámia!

zalakerámia domestos iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője másodszorra állt az Iskolamosdó Felújítási Program mellé

WC-válaszfalakkal, fülkerendszerekkel és papíradagolókkal járult hozzá a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz a B&K Kft., akik immáron másodszor álltak a kezdeményezés mellé. A közösségi mosdók területén tevékenykedő vállalat már több mint két évtizede van a piacon és segíti környezetének fejlődését, fejlesztését.

Domestos Iskolamosdó Felújítási Program 2019 B&K Közösségi mosdók szakértője másodszorra támogatta a Mosdófelújítást

Tovább 0

Odaragadt, ott is marad – A Sika Hungária Kft. az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Sika Magyarországon 1993 óta képviselteti magát önálló vállalatként. Termékpalettájuk rendkívül sokrétű, az Iskolamosdó Felújítási Programhoz komplett vízszigetelő rendszerrel járulnak hozzá, amely tartalmaz kenhető vízszigetelést, vízszigetelő habarcsot, speciális vízszigetelő szalagot, fugázó anyagot és szilikon tömítőanyagot is.

sika hungaria kft iskolamosdó felújítási program 2019

Tovább 0

Így szelídítsd meg a WC szörnyet!

A felnőttek és a gyerekek számára sem egészséges, ha visszatartják, amikor wc-re kell menniük, ugyanis ha ez gyakran előfordul, annak káros hatásai lehetnek az egészségre. Ezért adunk néhány tippet, hogy mit tehetsz, ha a wc-n nem tündérek jártak előtted.

Tovább 0
«
12
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink