Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baktériumok a játékokon: hogyan óvjuk meg gyermekeinket?

A gyermekes szülők jól ismerik azt a helyzetet, amikor az apróság boldogan ölelgeti a plüssmacit, vagy éppen a szájába veszi az építőkockát. Ő nem is tudja, az anyuka azonban igen, hogy ezzel számos kórokozó is bejuthat a kicsi szervezetébe.

gyerekjáték higiénia fertőtlenítés biztonság

Tovább 0

Fertőtlenítsünk! - De hogyan?

Mindennapjaink során mindig fel kell vennünk a harcot a vírusok és a baktériumok ellen. Ebből a csatából nem mindig kerülhetünk ki győztesen, de fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten mindent megtegyünk annak érdekében hogy otthonunkat megvédjük a kórokozóktól. Elengedhetetlen, hogy háztartásunkban fokozott figyelmet fordítsunk a higiéniára, de mit is jelent ez a hétköznapokban?

higiénia fertőtlenítés helyes takarítás

Tovább 0

Semmelweistől a DOMESTOS kendőig

A fertőtlenítés fontosságára sajnos sokáig nem derült fény, csupán a XIX. század végére vált egyértelművé, hogy csak így lehetett megelőzni a különféle betegségek elterjedését. Nézzük, hogy fejlődött ez a tudományterület!

Tovább 0

4 iskola mosdóját már biztosan felújítják a nyári szünetben

Segítsen kiválasztani az ötödiket, szavazzon az Indexen!

A nyári szünetben iskolai mosdókat újítanak fel abban a társadalmi felelősségvállalás programban, amit az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartóval közösen valósít meg. A tisztítószergyártó fontosnak tartja, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét az illemhelyek, különösen az iskolai illemhelyek tisztán tartásának fontosságára. Ezért az Unilever vállalta, hogy: a 2015. március 1. és május 31. között minden, Magyarországon eladott Domestos után 5 forintot a leghátrányosabb helyzetű térségekben található általános iskolai mosdók felújítására fordít.

mosdófelújítási program iskolai mosdó mosdó felújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever fertőtlenítés tisztítószer higiénia általános iskola szavazás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink