Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Speciális igényű iskola mosdói újultak meg Pécsen idén az Iskolamosdó Felújítási Programban

Átadták az Iskolamosdó Felújítási Program idei utolsó felújított mosdóit a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Ökoiskolában. A felújítás igazi különlegességnek számít, hiszen idén ez volt az első olyan iskola, ahol speciális igényű gyerekek tanulnak, így, kiemelt feladat volt, hogy a mosdók számukra is praktikusan és kényelmesen használhatóak legyenek. Az eseményen részt vett Páváné Kurnik Zsuzsanna intézményvezető asszony, Nagyné Kütsön Katalin, a Pécsi Tankerületi Központ Tanügyi Referense és Turóczi Bálint, Brand manager, az Unilever Magyarország Kft. képviseletében.

unilever iskolamosdó felújítási program 2019 pécsi éltes egymi speciális igényű mosdók újultak meg domestos

Tovább 0

Fogyasztói összefogással újulnak meg a nyertes vidéki iskolák mosdói

Idén ötödik alkalommal, a Klebelsberg Központ közreműködésével indította útjára Iskolamosdó Felújítási Programját a Domestos. A közönségszavazáson 8 jelentkező közül kiválasztott nyertes iskolákat hétfőn hirdette ki Nagy Ervin, a Program nagykövete a Monorierdei Fekete István Általános Iskolában.

iskolamosdófelújítás 2019 domestosnyitósajtótájékoztató eredményhirdetés monorierdeifeketeistvanaltalanosiskola pécsiéltessegymi rémiáltalánosiskola nagyervin unilever

Tovább 0

A Rossmann is az Iskolamosdófelújítási Program mellé állt 

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. Idén több olyan támogatóval sikerült együttműködni, akik a korábbi években is részt vettek a programban, de sok új cég is csatlakozott a fontos társadalmi felelősségvállaláshoz. Ilyen vállalat például a Rossmann Magyarország Kft.

Tovább 0

Mostantól kényelmes és higiénikus körülmények várják a gyerekeket a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában is

November 15-én adták át az iskola felújított mosdóblokkját, ezzel a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei

záró sajtótájékoztató iskolamosdófelújítás 2018 pilisjaszfalui dózsa györgy általános iskola unilever mgyosz waberers szemerey logisztika kft

Tovább 0

A WSZL-nek kiterjedt felsőoktatási együttműködései vannak

Tovább 0

Nagy örömmel vették birtokba a kisdiákok a megújult mosdókat

Az Unilever akciója több mint 250 gyermek tisztálkodási körülményeit javította.

2015 óta már negyedik alkalommal kerülhetett sor hátrányos helyzetű kisiskolák mosdóinak teljes felújítására az Unilever Magyarország Kft. Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjának jóvoltából. A számos támogató segítségvel megvalósult kezdeményezés idén négy tanintézményben tett lehetővé modern, kulturált és ragyogóan tiszta higiéniás körülményeket összesen 250 kisdiák számára.

Tovább 0

Négy vidéki hátrányos helyzetben lévő kisiskola mosdóját újítja fel az Unilever

Idén már negyedik éve fut a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából, melynek 2018-as győzteseit Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP című népszerű főzőműsor győztese és Aranyi László hirdette ki június 19-én. A bejelentés Facebook-on élő adásban történt. A közvetítés ideje alatt a nézők között több nyeremény is kisorsolásra került.

4 vidéki kisiskola domestos iskolamosdófelújítás Aranyi László Unilever Dobó Ági

Tovább 0

Idén is elindult a Mosdófelújítási Program!

Segítse szavazátával az Önnek legszimpatikusabb iskolát!

A program tavalyi sikere után, idén is folytatódik a mosdófelújítás, újabb hátrányos helyzetű iskolák mosdóhelyiségei válnak majd szebbé és higiénikusabbá a következő tanévkezdésre a Domestos jóvoltából.

Tovább 0

Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0

A maroslelei iskola mosdói is átadásra kerültek

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében az ötödik kiválasztott hátrányos helyzetű oktatási intézmény, a Maroslelei Általános Iskola frissen felújított mosdóhelyiségei is átadásra kerültek. A Csongrád megyei kis település iskolájának udvarán tartott átadó ünnepségen beszédet mondott Aranyi László, a mosdófelújítási programot kezdeményező Domestos márka képviseletében, valamint Németh Domonkos iskolaigazgató, Schulcz János igazgatóhelyettes, és dr. Martonosi György polgármester. Az iskola diákjai verssel és zenés műsorral készültek az átadóra, az ünnepség után pedig hivatalosan is birtokba vették az új mosdóhelyiségeket.

Tovább 0
«
12
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink