Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

IDÉN IS STIEBEL ELTRON BOJLEREK BIZTOSÍTJÁK A MELEG VIZET A NYERTES ISKOLÁKBAN

2020-ban hatodik alkalommal vesz részt az Iskolamosdó Felújítási Programban a STIEBEL ELTRON. A program célja, hogy támogatást adjanak az iskoláknak a higiénia javításában, ennek köszönhetően a betegségek megelőzésében is. Kiemelt cél, hogy megtalálja azokat az intézményeket, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás és helyszíni akcióval hívja fel a pedagógusok és a szülők figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, és segít a diákoknak annak elsajátításában. 

Idén is a STIEBEL ELTRON biztosítja a melegvíz-tárolókat a nyertes iskolák számára. Így a STIEBEL ELTRON együttműködésével eddig 22 iskolát és több, mint 500 négyzetméternyi mosdót sikerült megújítani, amelyekkel több, mint 4000 gyermek higiéniai körülményei javultak. 

A STIEBEL ELTRON vállalat sikertörténete 1924-ben indult az első spirálgyűrűs merülőforraló feltalálásával, melynek gyártása egy berlini hátsó udvarbeli műhelyben kezdődött. A vállalat a mai napig innovatív termékeket állít elő és vezető gyártóvá nőtte ki magát a melegvíz-előállítás és a megújuló energiákat hasznosító berendezések terén. Magyarországon immár 28 éve van jelen saját tulajdonú leányvállalat, ahol szervíz, szaktanácsadás, raktár és bemutatóterem található.  

Ismerje meg kapcsolódó termékeinket a mini átfolyós vízmelegítőktől egészen a használati melegvíz hőszivattyúig:

Átfolyós vízmelegítő 

Villanybojler

Használati melegvíz hőszivattyú

A játékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti: https://bit.ly/3hJVn9n

powered by Typeform
Tovább 0

A Stiebel Eltron harmadik éve támogatója az Iskolamosdó Felújítási Programnak

A STIEBEL ELTRON családi vállalatként 1924 óta fejleszt és gyárt magas színvonalon korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A németországi központtal rendelkező nemzetközi vállalatcsoport ma már több ezer munkavállalót számlál, és összesen 120 országban van jelen. 1976 óta foglalkozik intenzíven a megújuló energiaforrásokkal, és ebben az iparágban világviszonylatban is vezető szerepet tölt be. A vállalat szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer is tükrözi.

A Magyarországon több mint 25 éve jelen lévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

Tovább 0

Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink