Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Átadták a felújított iskolai mosdókat Baksán

A Domestos Mosdófelújítási Programban kiválasztott öt rászoruló iskola közül a Baksai Általános Iskola diákjai és tanárai vehették birtokba legelsőként a program keretében megszépült új és higiénikusabb iskolai mosdóhelyiségeket. A felújított mosdók hivatalos átadására október 8-án, az Baksai Általános Iskolában tartott sajtótájékoztató keretében került sor.

Mosdófelújítási Program Baksai Általános Iskola Baksa Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever

Tovább 0

Hamarosan megkezdődnek a felújítások

A szünidő végére mind az öt kiválasztott iskola mosdói megújulnak

A szünidő végére 5 iskola mosdói újulnak meg a Domestos társadalmi felelősségvállalás programjának keretében, amelyet a tisztítószergyártó a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal közösen valósít meg. 11 millió forint gyűlt össze 2015 március 1. és május 31. közötti adománygyűjtés során a vásárlók segítségével. Tavasszal ugyanis minden eladott Domestos termék után 5 forintot az általános iskolai mosdók felújítására különített el a tisztítószer gyártó. Ahhoz, hogy szeptemberben már a megújult mosdók várják a diákokat és tanáraikat, a bontási munkálatokat a társadalmi összefogás résztvevői segítségével kezdték meg.

mosdófelújítási program iskolai higiénia Szomor mosdófelújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma Domestos Unilever

Tovább 0

4 iskola mosdóját már biztosan felújítják a nyári szünetben

Segítsen kiválasztani az ötödiket, szavazzon az Indexen!

A nyári szünetben iskolai mosdókat újítanak fel abban a társadalmi felelősségvállalás programban, amit az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartóval közösen valósít meg. A tisztítószergyártó fontosnak tartja, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét az illemhelyek, különösen az iskolai illemhelyek tisztán tartásának fontosságára. Ezért az Unilever vállalta, hogy: a 2015. március 1. és május 31. között minden, Magyarországon eladott Domestos után 5 forintot a leghátrányosabb helyzetű térségekben található általános iskolai mosdók felújítására fordít.

mosdófelújítási program iskolai mosdó mosdó felújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever fertőtlenítés tisztítószer higiénia általános iskola szavazás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink