Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megható képriport a Nők Lapja Café-n

Idén a Nők Lapja Café is beszámolt a Mosdófelújítási Programról, hogy segítsen felhívni a figyelmet az akcióra. A Nők Lapja Café szerkesztői megható képriportot készítettek mind a tíz szavazásra bocsátott iskoláról, a cikkeket itt olvashatja el.

iskolai mosdófelújítás Nők Lapja Café mosdófelújítási program

Tovább 0

A maroslelei iskola mosdói is átadásra kerültek

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében az ötödik kiválasztott hátrányos helyzetű oktatási intézmény, a Maroslelei Általános Iskola frissen felújított mosdóhelyiségei is átadásra kerültek. A Csongrád megyei kis település iskolájának udvarán tartott átadó ünnepségen beszédet mondott Aranyi László, a mosdófelújítási programot kezdeményező Domestos márka képviseletében, valamint Németh Domonkos iskolaigazgató, Schulcz János igazgatóhelyettes, és dr. Martonosi György polgármester. Az iskola diákjai verssel és zenés műsorral készültek az átadóra, az ünnepség után pedig hivatalosan is birtokba vették az új mosdóhelyiségeket.

Tovább 0

Kezdődhet az iskola! Készülnek a szép, új, tiszta mosdók

Hamarosan itt az iskolakezdés, indul az új tanév. Az Iskolai mosdófelújítási program kiválasztott, rászoruló iskoláinak mosdói folyamatosan szépülnek, hamarosan teljes pompájukban várják látogatóikat.

iskolai mosdófelújítási program Domestos Unilever higiénia

Tovább 0

Hatvanöt esztendő a gyermekekért

A tiszaföldvári Révay György Iskola és Gyermekotthon kortesbeszéde

Idén ünnepli fennállásának hatvanötödik évfordulóját a Révay György Iskola és Gyermekotthon.

Révay György Iskola és Gyermekotthon iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás Tiszaföldvár

Tovább 0

A Körömi IV. Béla Általános Iskola kortesbeszéde

Körömi IV.Béla Általános Iskola iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás mosdó Köröm

A Körömi IV. Béla Általános Iskola B.-A.-Z. megye egy kis településen található. A vidék szép, s történelme sem elhanyagolható, hisz II. Rákóczi Ferenc itt tartotta 1707-ben, a falu határában az országgyűlést a Sajó áradása miatt. Jó látni, hogy a történelemkönyvek is megemlítik ezt a jeles eseményt (Ónod-Köröm).

Tanulóink szép eredményeket érnek el a különböző megmérettetéseken. Működik iskolánkban irodalmi színpad ezüst minősítéssel, modern tánccsoportok, sikeresek a különböző korcsoportú futball csapataink.

Iskolánk épülete eltér a megszokott képtől. A homlokzati rész még az 1904-ben épített egyházi iskola része volt. Épületünk különlegessége, hogy van egy kis kápolnánk, amelynek mozaikképe Szent Gellért püspököt és Szent Imre herceget ábrázolja.

Maga az iskolaépület 1988-ban épült a régi egyházi iskola bővítésével. A mosdó és mellékhelyiség felújításának lehetőségét örömmel vették tanulóink, szüleik és a nevelőtestület is.

Izgalommal várjuk a szavazás végeredményét.

Szavazás itt!

Tovább 0

Egy nélkülöző maroslelei WC segélykiáltása

A Maroslelei Általános Iskola kortesbeszéde

Maroslelei Általános Iskola iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás Maroslele

Tovább 0

Egyedül nem megy… Gyere, állj mellénk!

A Csóri Mátyás Király Általános Iskola kortesbeszéde

iskolai mosdófelújítási program Mátyás Király Általános Iskola Csór mosdófelújítási program mosdó felújítás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink